Autóbérlés Budapest területén, mikrobusz, teherautó bérlés!
Az autókölcsönző telefonszáma:

+36-30-200-1725
Ügyfélszolgálatunk hétköznap 8-18, szombaton 8-14 óra között hívható
Online autóbérlés
Autóbérlés külföldre
 
Sokan és sokszor járunk külföldre, nyaralni, üzleti ügyek miatt, családlátogatás ürügyén. De hogyan jutunk el úti célunkhoz?

Legtöbbünknek először a repülő jut az eszünkbe. Igen ám, de közelebbi helyek esetében talán nincs is a közelben repülőtér, de az biztos, hogy nem éri meg a költséget. A vonat is szóba jöhet, de kényelmi szempontból azért nem múlja felül az autó adottságait.

Ha nincs lehetősége gépkocsival menni akár azért, mert nincs, akár azért, mert épp szervizelteti vagy szervízeltetnie kéne, illetve egész egyszerűen csak nem bízik az adott járműben, itt jövünk képbe mi, azaz az autókölcsönző.

Cégünk bőven kínál ideális lehetőségeket szállításra, családi kirándulásra, üzleti ügyek intézésére.

Lássunk is néhány példát. Ha valamilyen árut készül külföldre szállítani vagy onnan hazahozni, akkor ajánlanánk egy dobozos járművet, mondjuk egy Ford Transitot vagy egy Mercedes Sprintert. Kisebb szállítani valók esetében egy Dacia Logan is megteszi, erről a típusról szól korábbi cikkünk. Utóbbit napi 6000 Ft/nap ártól bérelheti nálunk.

Családi utazásokhoz nézzünk mondjuk egy egyterűt. Mit szólna egy Ford Galaxyhoz? De van Opel Zafiránk és Volkswagen Touranunk is. A célnak mondjuk egy 9 személyes kisbusz is megfelel. Kétféle Volkswagenünk is van, de Renault Traficunkat és Ford Transit kisbuszunkat is.

Személyautóinkat pedig sokféle célra igénybe veheti, cégvezetők reprezentatív megjelenésre, akár tartós bérletre igen jó áron bérelhetnek Audi A4-est. Nem soroljuk fel az összes lehetőséget, többféle kategóriában böngészhet Ön is keresőnk segítségével.

Jó autóbérlést kívánunk!

Autóbérlés külföldre
Autóbérlés Budapest, autókölcsönzés online, bérautó
A Pit-Stop rent a car az egyik legjelentősebb, legdinamikusabban fejlődő autókölcsönző Budapest és Magyarország területén.. Ügyfeleink igényeit megpróbáljuk minden téren, a legmagasabb szinten kiszolgálni. Ennek érdekében autóbérlés árainkból folyamatosan engedményeket adunk, mely engedményekről Akciók menüpontunkból tájékozódhat. Szolgáltatásaink: olcsó autóbérlés, autókölcsönzés budapest és Magyarország egész területén, mikrobusz bérlés, teherautó bérlés, kiegészítő bérlés, tartós autóbérlés, a bérautó megbeszélt helyszínre juttatása és még sok minden más.
Autóbérlés online, autókölcsönzés olcsón, gyorsan, kényelmesen
Oldalunkon lehetőség van online autóbérlésre, autókölcsönzésre is, melyet néhány lépésben, regisztráció után könnyedén megtehet. Kollégánk telefonon keresni fogja Önt az autókölcsönzés részleteinek véglegesítése érdekében.
Autókölcsönzés tartósan, tartós autóbérlés
Az autókölcsönző lehetőségei közt szerepel egyedi tartós autókölcsönzés-megállapodás kialakítására. A tartós bérlet előnyeit megtekintheti Tartós bérlet menüpontunkban. Ugyanitt kérhet egyedi autóbérlés ajánlatot is hosszabb időintervallumra. Várjuk megkeresését.
Autókölcsönzés Budapest és Magyarország területén
Cégünk főként Budapesten tevékenykedik, de a folyamatosan növekvő igényeknek megfelelően vidékre is szívesen kölcsönzünk autót és egyre több megkeresés érkezik külföldről is. Az autókölcsönző Budapest peremén, a 16. kerület Bugac téren található, erről bővebb információk a Kapcsolat menüpontunkban találhatók.
Online autóbérlés menete
1
Autóbérlés Budapest

Válassza ki a kezdő és végdátumot
2
Autóbérlés Budapest

Válasszon járműkategóriát
3
Autóbérlés Budapest

Adja meg a kért adatokat
4
Autóbérlés Budapest

Küldje el a megrendelést, kollégánk felveszi Önnel a kpacsolatot.

Autóbérlés budapest

A legjobb bérautók többféle járműkatekóriában

Autóbérlés, foglalás online adatbázisunkból
(Online car rental)
Autóbérlés kezdetének időpontja (Car rental start)
Autóbérlés végének időpontja (Car rental end)
Jármű kategória (Vehicle category)
A PitStop rent a car autókölcsönzőnél lehetőség van bankkártyás fizetésre is.
A következő bankkártya típusokat fogadjuk el:
Bankkártyás fizetés, autóbérlés