Jelenleg külföldi utakhoz
nem áll módunkban járművet biztosítani.

Autóbérlés Budapest területén, mikrobusz, teherautó bérlés!
Az autókölcsönző telefonszáma:

+36-30-200-1725
Ügyfélszolgálatunk hétköznap 8-17, szombaton 8-14 óra között hívható
Online autóbérlés
Autóbérlés a reptérre
Az utazást megoldani, megszervezni nem mindig egyszerű. A legtöbb ember ha útra kel, szereti biztonságban és a lehető legnagyobb kényelemben tudni magát és családját.

Az úti cél megközelítése sokszor átszállást igényel egyik utazási lehetőségről a másikra. Ha például repülővel érkezik Budapestre valaki, nyilván szeretne eljutni a végcélhoz. Ennek mikéntjét tudja a Pit-Stop rent a car autókölcsönző segíteni szolgáltatásaival.

They’re a UK-based company, sо you can use their services if you’re in the UK. Their customer service is available 24/7, so you should be able to contact them any time оf the day. You’ll find them on the contact page, but they’ll also be happy to help you in the live chat, so yоu can always contact them. There’s also a phone number you can call іf you’re in the UK. They’re not available during thе weekend оr when the office is closed. To find other options visit best research paper writing service reviews page so you can be sure that the service that you choose is the one.

Nekiindulhat a reptérről gyalog vagy busszal is, persze ha nem várja Önt senki, de lássuk be, mégis csak egy saját vagy sajátként kezelt jármű az igazi erre a célra.
Egyre népszerűbb az autóbérlés reptéren is, de a leszállópályához legközelebbi autókölcsönzők jóval drágábban adják bérbe járműveiket, mint mi, igaz, autókölcsönzőnk telephelye sem található túl messze.

Joggal merül fel a kérdés, miként jut el a bérautó a repülőtérre? Nos, jó hírünk van. Ön csak lefoglalja a kérdéses bérautót az online foglalási lehetőség segítségével és autókölcsönzők kiszállítja önnek a megbeszélt időpontra a Liszt Ferenc Repülőtérre. Az online foglalásnál közleményben jelezze ez ügyben igényét.

A bérautó kiszállítását egyébként Budapest és környéke bármely pontjára vállaljuk. Az autóbérlés külföldre is lehetséges, tehát ha úgy gondolja, elhagyhatja hazánk területét a járművel.

Autóbérlés a reptérre
Autóbérlés Budapest, autókölcsönzés online, bérautó
A Pit-Stop rent a car az egyik legjelentősebb, legdinamikusabban fejlődő autókölcsönző Budapest és Magyarország területén.. Ügyfeleink igényeit megpróbáljuk minden téren, a legmagasabb szinten kiszolgálni. Ennek érdekében autóbérlés árainkból folyamatosan engedményeket adunk, mely engedményekről Akciók menüpontunkból tájékozódhat. Szolgáltatásaink: olcsó autóbérlés, autókölcsönzés budapest és Magyarország egész területén, mikrobusz bérlés, teherautó bérlés, kiegészítő bérlés, tartós autóbérlés, a bérautó megbeszélt helyszínre juttatása és még sok minden más.
Autóbérlés online, autókölcsönzés olcsón, gyorsan, kényelmesen
Oldalunkon lehetőség van online autóbérlésre, autókölcsönzésre is, melyet néhány lépésben, regisztráció után könnyedén megtehet. Kollégánk telefonon keresni fogja Önt az autókölcsönzés részleteinek véglegesítése érdekében.
Autókölcsönzés tartósan, tartós autóbérlés
Az autókölcsönző lehetőségei közt szerepel egyedi tartós autókölcsönzés-megállapodás kialakítására. A tartós bérlet előnyeit megtekintheti Tartós bérlet menüpontunkban. Ugyanitt kérhet egyedi autóbérlés ajánlatot is hosszabb időintervallumra. Várjuk megkeresését.
Autókölcsönzés Budapest és Magyarország területén
Cégünk főként Budapesten tevékenykedik, de a folyamatosan növekvő igényeknek megfelelően vidékre is szívesen kölcsönzünk autót és egyre több megkeresés érkezik külföldről is. Az autókölcsönző Budapest peremén, a 16. kerület Bugac téren található, erről bővebb információk a Kapcsolat menüpontunkban találhatók.
Online autóbérlés menete
1
Autóbérlés Budapest

Válassza ki a kezdő és végdátumot
2
Autóbérlés Budapest

Válasszon járműkategóriát
3
Autóbérlés Budapest

Adja meg a kért adatokat
4
Autóbérlés Budapest

Küldje el a megrendelést, kollégánk felveszi Önnel a kpacsolatot.

Autóbérlés budapest

A legjobb bérautók többféle járműkatekóriában

Autóbérlés, foglalás online adatbázisunkból
(Online car rental)
Autóbérlés kezdetének időpontja (Car rental start)
Autóbérlés végének időpontja (Car rental end)
Jármű kategória (Vehicle category)
A PitStop rent a car autókölcsönzőnél lehetőség van bankkártyás fizetésre is.
A következő bankkártya típusokat fogadjuk el:
Bankkártyás fizetés, autóbérlés