Jelenleg külföldi utakhoz
nem áll módunkban járművet biztosítani.

Autóbérlés Budapest területén, mikrobusz, teherautó bérlés!
Az autókölcsönző telefonszáma:

+36-30-200-1725
Ügyfélszolgálatunk hétköznap 8-17, szombaton 8-14 óra között hívható
Online autóbérlés
Autóbérlés Valentin napon
Valentin nap, autóbérlés Budapest

A krónikák szerint a valódi Valentin pap volt, aki Rómában szolgált valamikor a harmadik században.

Nagyon sok elbeszélés állítja, hogy amíg Valentin a tömlöcben sínylődött, szerelembe esett a foglár lányával. Halála előtt nem sokkal szerelmes levelet küldött a lánynak, és így írta alá „A te Valatinodtól”. Ezt a szókapcsolatot használják a mai napig a képeslapgyártók szerte a világban. Autót bérelni Valentin napon is megéri. Ezen a napon illik szép autóval megjelenni szívünk hölgye előtt.

A Pit Stop rent a car autókölcsönző elegáns és esztétikailag is kiváló járműveivel élvezet minden perc utazás. Lepje meg kedvesét és magát egy gyönyörű és felejthetetlen nappal. Valentin napon rengeteg látnivalót érdemes felkeresni. Talán az egyik legszebb a Dunai hajókázás. Vigye el kedvesét egy varázslatos valentin napi sétahajózásra. Ezen kívül bérelt autójával könnyedén meglátogathatóak Budapest nevezetességei is pl.: Vajdahunyad vára, A várbarlang, Halászbástya, Citadella, Budai vár, Parlament...stb. Ha Budapest nevezetességeit meg szeretné kedvesével látogatni béreljen autót és biztonságosan, valamint kényelmesen utazhatnak bárhová.

Bérautóink soha nem fogják cserbe hagyni. Kényelmét fokozandó béreljen otthonról online így minden percet kedvesével tölthet nem kell „rohangálni” autókölcsönző ügyben. Munkatársunkkal beszélje meg konkrétan a címet és odajuttatjuk kölcsönzött járművét.

Autóbérlés Valentin napon
Autóbérlés Budapest, autókölcsönzés online, bérautó
A Pit-Stop rent a car az egyik legjelentősebb, legdinamikusabban fejlődő autókölcsönző Budapest és Magyarország területén.. Ügyfeleink igényeit megpróbáljuk minden téren, a legmagasabb szinten kiszolgálni. Ennek érdekében autóbérlés árainkból folyamatosan engedményeket adunk, mely engedményekről Akciók menüpontunkból tájékozódhat. Szolgáltatásaink: olcsó autóbérlés, autókölcsönzés budapest és Magyarország egész területén, mikrobusz bérlés, teherautó bérlés, kiegészítő bérlés, tartós autóbérlés, a bérautó megbeszélt helyszínre juttatása és még sok minden más.
Autóbérlés online, autókölcsönzés olcsón, gyorsan, kényelmesen
Oldalunkon lehetőség van online autóbérlésre, autókölcsönzésre is, melyet néhány lépésben, regisztráció után könnyedén megtehet. Kollégánk telefonon keresni fogja Önt az autókölcsönzés részleteinek véglegesítése érdekében.
Autókölcsönzés tartósan, tartós autóbérlés
Az autókölcsönző lehetőségei közt szerepel egyedi tartós autókölcsönzés-megállapodás kialakítására. A tartós bérlet előnyeit megtekintheti Tartós bérlet menüpontunkban. Ugyanitt kérhet egyedi autóbérlés ajánlatot is hosszabb időintervallumra. Várjuk megkeresését.
Autókölcsönzés Budapest és Magyarország területén
Cégünk főként Budapesten tevékenykedik, de a folyamatosan növekvő igényeknek megfelelően vidékre is szívesen kölcsönzünk autót és egyre több megkeresés érkezik külföldről is. Az autókölcsönző Budapest peremén, a 16. kerület Bugac téren található, erről bővebb információk a Kapcsolat menüpontunkban találhatók.
Online autóbérlés menete
1
Autóbérlés Budapest

Válassza ki a kezdő és végdátumot
2
Autóbérlés Budapest

Válasszon járműkategóriát
3
Autóbérlés Budapest

Adja meg a kért adatokat
4
Autóbérlés Budapest

Küldje el a megrendelést, kollégánk felveszi Önnel a kpacsolatot.

Autóbérlés budapest

A legjobb bérautók többféle járműkatekóriában

Autóbérlés, foglalás online adatbázisunkból
(Online car rental)
Autóbérlés kezdetének időpontja (Car rental start)
Autóbérlés végének időpontja (Car rental end)
Jármű kategória (Vehicle category)
A PitStop rent a car autókölcsönzőnél lehetőség van bankkártyás fizetésre is.
A következő bankkártya típusokat fogadjuk el:
Bankkártyás fizetés, autóbérlés