Jelenleg külföldi utakhoz
nem áll módunkban járművet biztosítani.

Autóbérlés Budapest területén, mikrobusz, teherautó bérlés!
Az autókölcsönző telefonszáma:

+36-30-200-1725
Ügyfélszolgálatunk hétköznap 8-17, szombaton 8-14 óra között hívható
Online autóbérlés
Citroen Jumperről teherautó bérlés szempontjából
A Citroen egy vezető márka szinte minden kategóriában, így a teherautók között is.

A gyárat 1919-ben alapította André Citroen. A Type A volt az első gyártmány, amit piacra dobtak.

They’re also known for providing timely deliveries, and you can expect your orders to bе done on time, even if you have a very urgent deadline. This is great if you have an urgent essay, but you want to get іt in time for your submission. The company also provides free revisions, so you can gеt your essay done in time, even if it’s a dissertation or a research paper. They do a lot оf work to make sure you’re happy with your orders for a company like that you can look here college paper writing service reviews, so you can expect to get a refund if yоu aren’t. The site also has a revision policy, which means that if your paper isn’t as yоu expected, you’ll get a refund. This can be a big help if you’re short on time, оr you need your essay done urgently. They’ll revise your work free of charge іf you don’t want to do it yourself. This means that if you need to get your essay done urgently, this is one service you cаn rely on.

A gyár igen dinamikusan fejlődött, tíz év alatt már tízezer ilyen típusú jármű futott az utakon.
A B2 volt a második modell, amit piacra dobtak. A gyár a ’20-as években zseniális ötlettel népszerűsítette a márkát, a tulajdonosok gyermekeinek a „nagy” autók élethű kicsinyített mását, mint játékautót kezdte árusítani, így szélesítve a célcsoportot.

A Citroen továbbra is  jelentősen bővült, még az Eiffel Toronyra is sikerült egy hatalmas reklámot elhelyezniük 1925-ben.
1939-ben kezdték el gyártani a Citroen TUB-ot, mely az első kisteherautó volt, ezzel új kategória alapkövét helyezte el az autógyártás világában.

1944-ben megalkották első teherautójukat is. Ezt a típust a II. világháborúban is előszeretettel használták. Majd 1956-ban megalkották az első összkerekes teherautót is, a 46CDU-t.
Sikeres modelljük volt még a 2CV, melyből kishaszongépjármű kivitelt is gyártottak. Ezt váltotta fel 1978-ban az Acadiane.

A Citroen Jumper dobozos teherautó - melyet a Peugeot-val és a Fiat-al közösen gyártottak - első darabjai 1994-ben gördültek le a futószalagról és megkezdte azóta is tartó fejlődését és térhódítását a kategóriában.

Cégünk, a Pit-Stop rent a car is rendelkezik ezzel a típussal, emelve a cég teherautó bérlés nívóját.


A dobozos kisebb kivitelű teherautónk kiváló például egy költözéshez, nem túl nagy súlyú terhek elszállítására. És jelenleg akciósan 8000 Ft/nap ártól bérelhető.

Másik, nagyobb rakodótérrel rendelkező, újabb évjáratú bér-teherautónk is flottánk tagja. Ezzel  már nagyobb rakomány is célba juttatható. Ára jelenleg 12.500Ft/nap.
A visszajelzések szerint bérlőin nagy megelégedéssel használják Citroen Jumper típusú teherautóinkat, melyeket rendszeresen szervizelünk, kifogástalan állapotban vihetők el. Így bárkinek bátran ajánljuk.

Citroen Jumperről teherautó bérlés szempontjából
Autóbérlés Budapest, autókölcsönzés online, bérautó
A Pit-Stop rent a car az egyik legjelentősebb, legdinamikusabban fejlődő autókölcsönző Budapest és Magyarország területén.. Ügyfeleink igényeit megpróbáljuk minden téren, a legmagasabb szinten kiszolgálni. Ennek érdekében autóbérlés árainkból folyamatosan engedményeket adunk, mely engedményekről Akciók menüpontunkból tájékozódhat. Szolgáltatásaink: olcsó autóbérlés, autókölcsönzés budapest és Magyarország egész területén, mikrobusz bérlés, teherautó bérlés, kiegészítő bérlés, tartós autóbérlés, a bérautó megbeszélt helyszínre juttatása és még sok minden más.
Autóbérlés online, autókölcsönzés olcsón, gyorsan, kényelmesen
Oldalunkon lehetőség van online autóbérlésre, autókölcsönzésre is, melyet néhány lépésben, regisztráció után könnyedén megtehet. Kollégánk telefonon keresni fogja Önt az autókölcsönzés részleteinek véglegesítése érdekében.
Autókölcsönzés tartósan, tartós autóbérlés
Az autókölcsönző lehetőségei közt szerepel egyedi tartós autókölcsönzés-megállapodás kialakítására. A tartós bérlet előnyeit megtekintheti Tartós bérlet menüpontunkban. Ugyanitt kérhet egyedi autóbérlés ajánlatot is hosszabb időintervallumra. Várjuk megkeresését.
Autókölcsönzés Budapest és Magyarország területén
Cégünk főként Budapesten tevékenykedik, de a folyamatosan növekvő igényeknek megfelelően vidékre is szívesen kölcsönzünk autót és egyre több megkeresés érkezik külföldről is. Az autókölcsönző Budapest peremén, a 16. kerület Bugac téren található, erről bővebb információk a Kapcsolat menüpontunkban találhatók.
Online autóbérlés menete
1
Autóbérlés Budapest

Válassza ki a kezdő és végdátumot
2
Autóbérlés Budapest

Válasszon járműkategóriát
3
Autóbérlés Budapest

Adja meg a kért adatokat
4
Autóbérlés Budapest

Küldje el a megrendelést, kollégánk felveszi Önnel a kpacsolatot.

Autóbérlés budapest

A legjobb bérautók többféle járműkatekóriában

Autóbérlés, foglalás online adatbázisunkból
(Online car rental)
Autóbérlés kezdetének időpontja (Car rental start)
Autóbérlés végének időpontja (Car rental end)
Jármű kategória (Vehicle category)
A PitStop rent a car autókölcsönzőnél lehetőség van bankkártyás fizetésre is.
A következő bankkártya típusokat fogadjuk el:
Bankkártyás fizetés, autóbérlés