Jelenleg külföldi utakhoz
nem áll módunkban járművet biztosítani.

Autóbérlés Budapest területén, mikrobusz, teherautó bérlés!
Az autókölcsönző telefonszáma:

+36-30-200-1725
Ügyfélszolgálatunk hétköznap 8-17, szombaton 8-14 óra között hívható
Online autóbérlés
Dacia Logan autóbérlés
A Dacia név hallatán sokan talán összerezzennek, emlékezvén a 70-80-as évek Daciai-ra. Csörög elül, csörög hátúl, csörög minden oldalárul, mondja a régi mondóka.

Na ez a Dacia, nem az a Dacia. A régi egy román kreálmány volt, amely Renault licensz alapján készült. A 80-as években élte virágkorát a román gyár, majd a 90-es években már nem tudták követni a kor elvárásait, sajnos az akkori modellek megbízhatatlanságukról és rossz minőségről váltak hírhedté.

 
You should also consider the cost. The cost of the services varies widely. Some companies have great rates but may not deliver what you need. There are also companies that charge outrageous prices for their services. You should always consider thе cost before ordering anything. The quality and pricing is a combination of many factors. The best companies like https://trusted-essaywriters.com/ offer great writing quality at an affordable price. If you want to gеt the best quality and value for your money, you need tо look for companies that offer great rates. The following are some of the factors that we look оut for when reviewing essay writing services.

1999-ben történt meg a gyár privatizálása, a Daciát a Renault vette meg és jelentős összegeket kötlött fejlesztésekre.

 

2004-ben alkotta meg a Dacia Logan-t. Sok alkatrészt a Renault Thalia és Renault Clio modellekből vettek át, például a motort.

 

2007-ben kezdték gyártani a Dacia Logan VAN-t. A modellnek igen kiváló a rugózása és a váltója is. Alapvetően kényelmes, a kormánymű is igen megbízható, nyoma sincs az elődökből jól ismert csörgésnek, zötyögésnek. Raktere tágas, praktikusan használható városon belüli kisebb szállításokra, de persze az autópályákon is helye van.

 

Nem véletlenül választotta autókölcsönzőnk ezt a modelt, bíztunk benne, hogy az autóbérlés sikeres lesz a Logan VAN esetében. Számításunk bejött, igen népszerű az autóbérlők körében.

 

Bérlése jelenleg közel a legolcsóbb járműveink közül. 6000 Ft/nap bérleti díjért már elvihető.

Ha felkeltette az Ön érdeklődését is, kattintson ide és bérelje ki most.
Dacia Logan autóbérlés
Autóbérlés Budapest, autókölcsönzés online, bérautó
A Pit-Stop rent a car az egyik legjelentősebb, legdinamikusabban fejlődő autókölcsönző Budapest és Magyarország területén.. Ügyfeleink igényeit megpróbáljuk minden téren, a legmagasabb szinten kiszolgálni. Ennek érdekében autóbérlés árainkból folyamatosan engedményeket adunk, mely engedményekről Akciók menüpontunkból tájékozódhat. Szolgáltatásaink: olcsó autóbérlés, autókölcsönzés budapest és Magyarország egész területén, mikrobusz bérlés, teherautó bérlés, kiegészítő bérlés, tartós autóbérlés, a bérautó megbeszélt helyszínre juttatása és még sok minden más.
Autóbérlés online, autókölcsönzés olcsón, gyorsan, kényelmesen
Oldalunkon lehetőség van online autóbérlésre, autókölcsönzésre is, melyet néhány lépésben, regisztráció után könnyedén megtehet. Kollégánk telefonon keresni fogja Önt az autókölcsönzés részleteinek véglegesítése érdekében.
Autókölcsönzés tartósan, tartós autóbérlés
Az autókölcsönző lehetőségei közt szerepel egyedi tartós autókölcsönzés-megállapodás kialakítására. A tartós bérlet előnyeit megtekintheti Tartós bérlet menüpontunkban. Ugyanitt kérhet egyedi autóbérlés ajánlatot is hosszabb időintervallumra. Várjuk megkeresését.
Autókölcsönzés Budapest és Magyarország területén
Cégünk főként Budapesten tevékenykedik, de a folyamatosan növekvő igényeknek megfelelően vidékre is szívesen kölcsönzünk autót és egyre több megkeresés érkezik külföldről is. Az autókölcsönző Budapest peremén, a 16. kerület Bugac téren található, erről bővebb információk a Kapcsolat menüpontunkban találhatók.
Online autóbérlés menete
1
Autóbérlés Budapest

Válassza ki a kezdő és végdátumot
2
Autóbérlés Budapest

Válasszon járműkategóriát
3
Autóbérlés Budapest

Adja meg a kért adatokat
4
Autóbérlés Budapest

Küldje el a megrendelést, kollégánk felveszi Önnel a kpacsolatot.

Autóbérlés budapest

A legjobb bérautók többféle járműkatekóriában

Autóbérlés, foglalás online adatbázisunkból
(Online car rental)
Autóbérlés kezdetének időpontja (Car rental start)
Autóbérlés végének időpontja (Car rental end)
Jármű kategória (Vehicle category)
A PitStop rent a car autókölcsönzőnél lehetőség van bankkártyás fizetésre is.
A következő bankkártya típusokat fogadjuk el:
Bankkártyás fizetés, autóbérlés