Autóbérlés Budapest területén, mikrobusz, teherautó bérlés!
Az autókölcsönző telefonszáma:

+36-30-200-1725
Ügyfélszolgálatunk hétköznap 8-17, szombaton 8-14 óra között hívható
Jelenleg külföldi utakhoz nem áll módunkban járművet biztosítani.
Online autóbérlés
Ford Transit, autóbérlés Budapest

Korábbi cikkünkben a Dacia Loganr béreutónkról ejtettünk néhány szót. Most a Ford Transitról és annak autóbérléséről adunk közre némi információt.

A Ford gyár igen patinás, a világ autógyártásában jelentős részét elfoglaló konszern. 1903-ban alapította Henry Ford. Első jelentősebb sikerét a gyár 1908-ban, a T-model megalkotásával érte el. A növekedés töretlen volt, a cég egyre több autót adott el és egyre több típust tervezett.

They do offer a money back guarantee if you’re not satisfied with your order, but there’s no information about hоw much your money will be back. You’ll have to contact their customer service team tо find out. They’ve got a free plagiarism checker on here hate writing papers, so yоu can check your work for plagiarism before you pay, but there’s no information about hоw often this check will be done, so you’ll have to pay for this service..

A kishaszongépjárművek körébe tartozó Ford Transit 1965 óta szerepel a Ford által gyártott járművek között.
Először csak zárt típust, áruszállításra gyártottak, majd később kialakították a személyszállításra alkalmas kivitelt is. A Ford Transit 40 éven át a legnépszerűbb kishaszongépjármű volt.
Ezért is vásároltunk többet is ebből a típusból és bizony mi is és az ügyfeleink is csak a legnagyobb elégedettséggel beszélhetünk róla.

Van 9 személyes mikrobuszunk, amit 12 000Ft/nap áron vehet bérbe nálunk. Kiválóan alkalmas kirándulásra, céges üzleti utak lebonyolítására, családi hétvégékre.

Ford Transit dobozos modellünk autóbérlésre kiválóan alkalmas, bármilyen szállítási feladatot ellát. Raktere 170cm magas, 173 cm széles és 280cm mély.

Ponyvás kivitelű Ford Transitunk is szállításra, költöztetésre vagy éppen egy nagyobb karácsonyfa szállítására alkalmas. 450 cm hosszú platója nagyobb terhek cipelésére is képes.

Autóbérlés Budapest vagy más város területéről egyaránt kiszolgálható. Ford transitjaink állnak a kedves ügyfelek rendelkezésére.

Ford Transit, autóbérlés Budapest
Autóbérlés Budapest, autókölcsönzés online, bérautó
A Pit-Stop rent a car az egyik legjelentősebb, legdinamikusabban fejlődő autókölcsönző Budapest és Magyarország területén.. Ügyfeleink igényeit megpróbáljuk minden téren, a legmagasabb szinten kiszolgálni. Ennek érdekében autóbérlés árainkból folyamatosan engedményeket adunk, mely engedményekről Akciók menüpontunkból tájékozódhat. Szolgáltatásaink: olcsó autóbérlés, autókölcsönzés budapest és Magyarország egész területén, mikrobusz bérlés, teherautó bérlés, kiegészítő bérlés, tartós autóbérlés, a bérautó megbeszélt helyszínre juttatása és még sok minden más.
Autóbérlés online, autókölcsönzés olcsón, gyorsan, kényelmesen
Oldalunkon lehetőség van online autóbérlésre, autókölcsönzésre is, melyet néhány lépésben, regisztráció után könnyedén megtehet. Kollégánk telefonon keresni fogja Önt az autókölcsönzés részleteinek véglegesítése érdekében.
Autókölcsönzés tartósan, tartós autóbérlés
Az autókölcsönző lehetőségei közt szerepel egyedi tartós autókölcsönzés-megállapodás kialakítására. A tartós bérlet előnyeit megtekintheti Tartós bérlet menüpontunkban. Ugyanitt kérhet egyedi autóbérlés ajánlatot is hosszabb időintervallumra. Várjuk megkeresését.
Autókölcsönzés Budapest és Magyarország területén
Cégünk főként Budapesten tevékenykedik, de a folyamatosan növekvő igényeknek megfelelően vidékre is szívesen kölcsönzünk autót és egyre több megkeresés érkezik külföldről is. Az autókölcsönző Budapest peremén, a 16. kerület Bugac téren található, erről bővebb információk a Kapcsolat menüpontunkban találhatók.
Online autóbérlés menete
1
Autóbérlés Budapest

Válassza ki a kezdő és végdátumot
2
Autóbérlés Budapest

Válasszon járműkategóriát
3
Autóbérlés Budapest

Adja meg a kért adatokat
4
Autóbérlés Budapest

Küldje el a megrendelést, kollégánk felveszi Önnel a kpacsolatot.

Autóbérlés budapest

A legjobb bérautók többféle járműkatekóriában

Autóbérlés, foglalás online adatbázisunkból
(Online car rental)
Autóbérlés kezdetének időpontja (Car rental start)
Autóbérlés végének időpontja (Car rental end)
Jármű kategória (Vehicle category)
A PitStop rent a car autókölcsönzőnél lehetőség van bankkártyás fizetésre is.
A következő bankkártya típusokat fogadjuk el:
Bankkártyás fizetés, autóbérlés