Jelenleg külföldi utakhoz
nem áll módunkban járművet biztosítani.

Autóbérlés Budapest területén, mikrobusz, teherautó bérlés!
Az autókölcsönző telefonszáma:

+36-30-200-1725
Ügyfélszolgálatunk hétköznap 8-17, szombaton 8-14 óra között hívható
Online autóbérlés
Az autóbérlés a legjobb módja a kaszinó elérésének.
A város felfedezésének legegyszerűbb módja, ha autóval utazik a kaszinóba. A szállodai parkolás a kezeibe és a lábaiba kerülhet, és a Strip forgalom köztudottan rossz. Ha szerencsejáték-napot tervez, gondoskodjon saját közlekedési eszközéről, hogy időben elérje a kaszinót. Szerencsére az autóbérlés nagyon olcsó, és akár egy helyi szállodába is eljuthat autóval, ha nem tudja, hol kell parkolnia.
 
A kaszinóba való eljutás egyik legkényelmesebb módja az autóbérlés. A legtöbb autókölcsönző cég rendelkezik foglalási rendszerrel. Ha előre lefoglalja a kölcsönzést, az autókölcsönző cég fel tudja készíteni az Ön autóját, elkészíti az összes szükséges dokumentumot, és átveszi Önt a repülőtéren. A bónuszt a kaszinóban való regisztrációt követő 30 napon belül is megkaphatja, ami sokkal könnyebbé teszi az utazást.
 
Az autóbérlés a legjobb módja annak, hogy eljusson egy kaszinóba Las Vegasban. Nem kell elmennie a kaszinóba, és a legtöbb esetben nincs szüksége autóra. Mehetsz egyik kaszinóból a másikba, vagy használhatod az Ubert vagy a Lyftet. Ha szórakozást keres, a szalag ingyenes szórakozást és nagyszerű éjszakai életet kínál. Egész napot a kaszinóban tölthet, és akár taxit is bérelhet, vagy hívhat szolgáltatást.
 
Sok üdülőhelyen van ingyenes parkolás, de ritkán találni ingyenes parkolóval rendelkező kaszinót. A parkolóhely díján túl a kaszinók további parkolási díjat is számítanak fel. Ha szállodában vagy más létesítményben szeretne megszállni a Stripkán, akkor érdemes olyan autót bérelnie, amely biztonságos és kényelmes utat kínál a kaszinóhoz. Az autóbérlés kényelmes és gazdaságos lesz.
 
Az autóbérlés a legjobb módja a kaszinó elérésének. Az egyik fő kritérium, hogy melyik kaszinóba menjen, a befizetés nélküli bónusz jelenléte ebben a kaszinóban. Mivel ez a bónusz teljesen ingyenes pénzt tesz lehetővé, egyszerűen azért, mert az autót bérlő személy regisztrál az online kaszinó webhelyére.
 
Autóbérléskor is fontos ellenőrizni a hitelképességét. Előfordulhat, hogy autóbérléshez hitelkártyát kell megadnia, de ha nincs hitelkártyája, használhatja bankkártyáját. Ha azonban le kívánja mondani a foglalást, további díjat kell fizetnie. Ezért, mielőtt autót bérelne, jobb, ha elolvassa a biztosító társaság feltételeit.
Autóbérlés Budapest, autókölcsönzés online, bérautó
A Pit-Stop rent a car az egyik legjelentősebb, legdinamikusabban fejlődő autókölcsönző Budapest és Magyarország területén.. Ügyfeleink igényeit megpróbáljuk minden téren, a legmagasabb szinten kiszolgálni. Ennek érdekében autóbérlés árainkból folyamatosan engedményeket adunk, mely engedményekről Akciók menüpontunkból tájékozódhat. Szolgáltatásaink: olcsó autóbérlés, autókölcsönzés budapest és Magyarország egész területén, mikrobusz bérlés, teherautó bérlés, kiegészítő bérlés, tartós autóbérlés, a bérautó megbeszélt helyszínre juttatása és még sok minden más.
Autóbérlés online, autókölcsönzés olcsón, gyorsan, kényelmesen
Oldalunkon lehetőség van online autóbérlésre, autókölcsönzésre is, melyet néhány lépésben, regisztráció után könnyedén megtehet. Kollégánk telefonon keresni fogja Önt az autókölcsönzés részleteinek véglegesítése érdekében.
Autókölcsönzés tartósan, tartós autóbérlés
Az autókölcsönző lehetőségei közt szerepel egyedi tartós autókölcsönzés-megállapodás kialakítására. A tartós bérlet előnyeit megtekintheti Tartós bérlet menüpontunkban. Ugyanitt kérhet egyedi autóbérlés ajánlatot is hosszabb időintervallumra. Várjuk megkeresését.
Autókölcsönzés Budapest és Magyarország területén
Cégünk főként Budapesten tevékenykedik, de a folyamatosan növekvő igényeknek megfelelően vidékre is szívesen kölcsönzünk autót és egyre több megkeresés érkezik külföldről is. Az autókölcsönző Budapest peremén, a 16. kerület Bugac téren található, erről bővebb információk a Kapcsolat menüpontunkban találhatók.
Online autóbérlés menete
1
Autóbérlés Budapest

Válassza ki a kezdő és végdátumot
2
Autóbérlés Budapest

Válasszon járműkategóriát
3
Autóbérlés Budapest

Adja meg a kért adatokat
4
Autóbérlés Budapest

Küldje el a megrendelést, kollégánk felveszi Önnel a kpacsolatot.

Autóbérlés budapest

A legjobb bérautók többféle járműkatekóriában

Autóbérlés, foglalás online adatbázisunkból
(Online car rental)
Autóbérlés kezdetének időpontja (Car rental start)
Autóbérlés végének időpontja (Car rental end)
Jármű kategória (Vehicle category)
A PitStop rent a car autókölcsönzőnél lehetőség van bankkártyás fizetésre is.
A következő bankkártya típusokat fogadjuk el:
Bankkártyás fizetés, autóbérlés