Jelenleg külföldi utakhoz
nem áll módunkban járművet biztosítani.

Autóbérlés Budapest területén, mikrobusz, teherautó bérlés!
Az autókölcsönző telefonszáma:

+36-30-200-1725
Ügyfélszolgálatunk hétköznap 8-17, szombaton 8-14 óra között hívható
Online autóbérlés
Miért érdemes kupont használni autóbérléshez
Különösen a nyári időszakban megnövekedik az autót bérlők száma. Ez nálunk minden gépjármű kategóriában megmutatkozik.

Sokan, sokféle engedményt használnak fel akcióikban, van, ahol nem kell kauciót fizetni, akad olyan is, ahol nincs kilométer korlát, illetve belföld/külföld megkötés.

When it comes to choosing a writing company, yоu want to know that you’re getting thе best possible work. That’s why you should read reviews before ordering. You can find a lot оf information about each company for example here essay writing service reviews, so you’ll be able to pick the one that’s right for you.

Az ilyen cégekkel azonban vigyázni kell, legtöbb esetben valamilyen más, „kisbetűs” átverés húzódik meg a háttérben. Például ha elromlik az autó, a javítást kifizettetik, vagy nem mennek el az ügyfélért, hanem saját költségén kell hazahoznia az autót.

Legyünk tehát óvatosak és körültekintőek a cégválasztásnál, hogy kiben bízunk meg és kiben nem.

Mi a kuponos engedményeket alkalmazzuk leginkább, persze eleve adunk egyes járművekre kedvezményt. Miért haszon a kupon? Először is azért, mert engedményt kap a bérlő az autóbérlés árából. Ezen felül kialakul egy bizalmi viszony is autókölcsönző és bérlő között.

Jelenleg is tölthet le oldalunkról 10% engedményt biztosító kupont. Nincs más dolga, mint ide kattintva néhány adatot megadva a kupon sorszámának bemutatásával fizeti ki a végösszeget, ami természetesen 10%-al kevesebb lesz.

Reméljük, Önt is meggyőztük arról, hogy autókölcsönzőnk egy megbízható, kiváló árakon autót bérbe adó vállalkozás.

Miért érdemes kupont használni autóbérléshez
Autóbérlés Budapest, autókölcsönzés online, bérautó
A Pit-Stop rent a car az egyik legjelentősebb, legdinamikusabban fejlődő autókölcsönző Budapest és Magyarország területén.. Ügyfeleink igényeit megpróbáljuk minden téren, a legmagasabb szinten kiszolgálni. Ennek érdekében autóbérlés árainkból folyamatosan engedményeket adunk, mely engedményekről Akciók menüpontunkból tájékozódhat. Szolgáltatásaink: olcsó autóbérlés, autókölcsönzés budapest és Magyarország egész területén, mikrobusz bérlés, teherautó bérlés, kiegészítő bérlés, tartós autóbérlés, a bérautó megbeszélt helyszínre juttatása és még sok minden más.
Autóbérlés online, autókölcsönzés olcsón, gyorsan, kényelmesen
Oldalunkon lehetőség van online autóbérlésre, autókölcsönzésre is, melyet néhány lépésben, regisztráció után könnyedén megtehet. Kollégánk telefonon keresni fogja Önt az autókölcsönzés részleteinek véglegesítése érdekében.
Autókölcsönzés tartósan, tartós autóbérlés
Az autókölcsönző lehetőségei közt szerepel egyedi tartós autókölcsönzés-megállapodás kialakítására. A tartós bérlet előnyeit megtekintheti Tartós bérlet menüpontunkban. Ugyanitt kérhet egyedi autóbérlés ajánlatot is hosszabb időintervallumra. Várjuk megkeresését.
Autókölcsönzés Budapest és Magyarország területén
Cégünk főként Budapesten tevékenykedik, de a folyamatosan növekvő igényeknek megfelelően vidékre is szívesen kölcsönzünk autót és egyre több megkeresés érkezik külföldről is. Az autókölcsönző Budapest peremén, a 16. kerület Bugac téren található, erről bővebb információk a Kapcsolat menüpontunkban találhatók.
Online autóbérlés menete
1
Autóbérlés Budapest

Válassza ki a kezdő és végdátumot
2
Autóbérlés Budapest

Válasszon járműkategóriát
3
Autóbérlés Budapest

Adja meg a kért adatokat
4
Autóbérlés Budapest

Küldje el a megrendelést, kollégánk felveszi Önnel a kpacsolatot.

Autóbérlés budapest

A legjobb bérautók többféle járműkatekóriában

Autóbérlés, foglalás online adatbázisunkból
(Online car rental)
Autóbérlés kezdetének időpontja (Car rental start)
Autóbérlés végének időpontja (Car rental end)
Jármű kategória (Vehicle category)
A PitStop rent a car autókölcsönzőnél lehetőség van bankkártyás fizetésre is.
A következő bankkártya típusokat fogadjuk el:
Bankkártyás fizetés, autóbérlés