Jelenleg külföldi utakhoz
nem áll módunkban járművet biztosítani.

Autóbérlés Budapest területén, mikrobusz, teherautó bérlés!
Az autókölcsönző telefonszáma:

+36-30-200-1725
Ügyfélszolgálatunk hétköznap 8-17, szombaton 8-14 óra között hívható
Online autóbérlés
Az Uber kivonult
Mindenki hallott, ha csak fél füllel is az UBER-ről.
Az Uber nem más, mint egy internet-alapú folyamatirányító (diszpécser) kiszolgálás a sofőrök és utasok számára, részesedésért. A cégnek nem volt telephelye Magyarországon, így adót sem fizetett. A sofőröket nem munkavállalóként alkalmazta. Így a hazai taxis társadalom talán joggal háborodott fel, hiszen nem azonos feltételekkel működött a cég a taxi társaságokhoz képest.
They offer a variety of deadlines, which is great if you need your paper urgently. You cаn gеt your paper in as little as 3 hours, so you can get a paper in time even if you need it within a few days. They also have a few special offers, so you may want to look through them before ordering. There is also a best essay writing services that can give coupon code that gives you 15% off your first order, so that will bе handy if you’re looking to get a paper that will be ready within a fеw days
 
Viszont az sem elvetendő, hogy a kor vívmányait használva, egy másféle rendszerben, olcsóbb szolgáltatást voltak képesek nyújtani, ami akár tekinthető lenne piaci versenynek is.
 
Nyílván az adóhatóság sem nézte jó szemmel az Uber tevékenységét. Az Uber ezért elkezdett központilag kibocsátott számlákat kiállítani a sofőrök által elvégzett fuvarok után. A számlákon nem volt feltűntetve egyértelműen, hogy milyen szolgáltatásról állították ki, azokon csak annyi szerepelt, hogy "díj". A számla másik hiányossága, hogy a vevő neve fel volt tűntetve rajta, de a címe nem. Az adóhivatalnál egyre több Uber sofőr bukott meg!
 
A kormány végül úgy zárta rövidre a vitás kérdést, hogy egy törvénymódosítással blokkolhatja azon cégek webes megjelenését, akik taxi szolgáltatást kínálnak. Az Uber ugyan szeretett volna megegyezni, ez viszont nem sikerült, így 2016. július 24-én 12 órakor felfüggesztette hazai tevékenységét bízva abban, hogy egyszer változik a szabályozás és visszatérhetnek Magyarországra.
 
A taxi bizony nem olcsó szórakozás, így mint ilyen jellegű cég, csak az autóbérlést tudjuk ajánlani, mely sok esetben a saját autó birtoklásánál is megtérülőbb.
Az Uber kivonult
Autóbérlés Budapest, autókölcsönzés online, bérautó
A Pit-Stop rent a car az egyik legjelentősebb, legdinamikusabban fejlődő autókölcsönző Budapest és Magyarország területén.. Ügyfeleink igényeit megpróbáljuk minden téren, a legmagasabb szinten kiszolgálni. Ennek érdekében autóbérlés árainkból folyamatosan engedményeket adunk, mely engedményekről Akciók menüpontunkból tájékozódhat. Szolgáltatásaink: olcsó autóbérlés, autókölcsönzés budapest és Magyarország egész területén, mikrobusz bérlés, teherautó bérlés, kiegészítő bérlés, tartós autóbérlés, a bérautó megbeszélt helyszínre juttatása és még sok minden más.
Autóbérlés online, autókölcsönzés olcsón, gyorsan, kényelmesen
Oldalunkon lehetőség van online autóbérlésre, autókölcsönzésre is, melyet néhány lépésben, regisztráció után könnyedén megtehet. Kollégánk telefonon keresni fogja Önt az autókölcsönzés részleteinek véglegesítése érdekében.
Autókölcsönzés tartósan, tartós autóbérlés
Az autókölcsönző lehetőségei közt szerepel egyedi tartós autókölcsönzés-megállapodás kialakítására. A tartós bérlet előnyeit megtekintheti Tartós bérlet menüpontunkban. Ugyanitt kérhet egyedi autóbérlés ajánlatot is hosszabb időintervallumra. Várjuk megkeresését.
Autókölcsönzés Budapest és Magyarország területén
Cégünk főként Budapesten tevékenykedik, de a folyamatosan növekvő igényeknek megfelelően vidékre is szívesen kölcsönzünk autót és egyre több megkeresés érkezik külföldről is. Az autókölcsönző Budapest peremén, a 16. kerület Bugac téren található, erről bővebb információk a Kapcsolat menüpontunkban találhatók.
Online autóbérlés menete
1
Autóbérlés Budapest

Válassza ki a kezdő és végdátumot
2
Autóbérlés Budapest

Válasszon járműkategóriát
3
Autóbérlés Budapest

Adja meg a kért adatokat
4
Autóbérlés Budapest

Küldje el a megrendelést, kollégánk felveszi Önnel a kpacsolatot.

Autóbérlés budapest

A legjobb bérautók többféle járműkatekóriában

Autóbérlés, foglalás online adatbázisunkból
(Online car rental)
Autóbérlés kezdetének időpontja (Car rental start)
Autóbérlés végének időpontja (Car rental end)
Jármű kategória (Vehicle category)
A PitStop rent a car autókölcsönzőnél lehetőség van bankkártyás fizetésre is.
A következő bankkártya típusokat fogadjuk el:
Bankkártyás fizetés, autóbérlés